IMATE PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS »

NAZOVITE NAS:
00385 21 668 800

Tvrtka Mucić&Co. formirala je sektor  ”Energetika” koji obavlja djelatnosti vezane uz obnovljive izvore  energije a svim zainteresiranim klijentima pruža usluge  razvoja , projektiranja, izgradnje,  upravljanja i održavanja fotonaponskih sustava.

U ovoj oblasti svim zainteresiranim klijentima tvrtka može ponuditi sljedeće usluge: projektiranje solarne fotonaponske elektrane,  izradu kompletne tehničke dokumentacije (idejni, glavni i izvedbeni projekt), ishođenje svih suglasnosti i odobrenja (HEP, HROTE, HERA), projektiranje i izradu noseće konstrukcije u tvrtkinim proizvodnim pogonima, nabavu i montažu opreme i materijala, izvođenje svih elektro, strojarskih i građevinskih radova, nadzor i upravljanje elektranom, kao i održavanje i servisiranje sustava.

Mucić&Co. izgradio solarnu elektranu u Hrvatskoj

Građevinska tvrtka Mucić&Co. d.o.o. Dugopolje koja je ujedno i investitor projekta, izgradila je i pustila u rad solarnu elektranu ”Solero 2B” na lokaciji Gornji Muć, radna zona Prisike. Upravo je navedena elektrana izgrađena na krovištima vlastitih industrijskih pogona, prvi značajan rezultat  sektora Energetika.

  1. September 13, 2017

    Sverige apotek online, http://sverige-apotek.life/azomid.html , Sverige priser.

Write a comment:

Your email address will not be published.

© 2017 Mucić
  
Developed by Nove vibracije