Dobro došli u Hotel Katarina!!!

Hotel Katarina je novoizgrađeni hotel sa 181 smještajne jedinice i 403 ležaja, kategorije 4 zvjezdice koji se nalazi u Dugopolju na izlazu autoputa za Split. Prvi je hotel na području Dugopolja te zbog izuzetno dobrog položaja garantira brzu povezanost s gradom Splitom i brzorastućom poslovnom zonom Dugopolje.

Smještaj u hotelu Katarina pruža luksuz i udobnost te tako predstavlja idealnu kombinaciju za poslovne goste ali i one koje traže odmor i opuštanje. Naše elegantne i multifunkcionalne dvorane idealno su mjesto za Vaše konferencije, sastanke ili događanja.

Vaše slobodno vrijeme možete provesti u wellnessu hotela sa unutarnjim grijanim bazenom, privatnim jacuzzijem i saunom, prostorijama za masažu i fitness.

Restoran i barovi hotela ističu se svojom ugodnošću, visokim standardima usluge a zadovoljiti će raznolike potrebe korisnika hotelske usluge. Moderno uređeni à la carte restaurant svakog dana nudi Vam najbolji izbor hrvatskih specijaliteta – art cuisine, jedinstvenom flambiranju i spremanju jela pred gostima, bogatom vinotekom, šarmantnim osobljem i pogledom na dinamični grad.

Veliki parking i garaža na raspolaganju su gostima hotela. Svojim vrlo prepoznatljivim izgledom hotel Katarina zasigurno će postati centar poslovnih i društvenih zbivanja kako same zone tako i šire okolice.

4 Gardijske Brigade 5
21204 Dugopolje
Split – Hrvatska

Tel:+385 (0)21 712-333,
Fax:+385 (0)21 712-334
e-mail: info@hotelkatarina.hr
http://www.hotelkatarina.hr